Jimmy's is dé plek in Groningen waar jongeren binnen het VO/ MBO in de stad en provincie Groningen terecht kunnen met vragen op diverse leefgebieden. Daarnaast heeft Jimmy’s een inloopfunctie voor alle Groningse jongeren  van 15/ 16 jaar tot 23 jaar, met een basisaanbod informatie en advies op een breed terrein (geld, seks, opleidingen, werk, uitgaan, etc.).

Aanvullend advies wordt geboden tijdens spreekuren door professionals. Daarnaast biedt Jimmy’s jongeren mogelijkheden en een plek om actief te zijn, elkaar te ontmoeten, te inspireren en verder te helpen. Met ondersteuning van professionals daar waar nodig. We onderscheiden vier onderdelen:

Inmiddels wordt het Jimmy's concept ook in de regio Stadskanaal/Pekela/Veendam uitgerold in samenwerking met de gemeentes en Tinten Welzijnsgroep.
In de noordelijke regio Appingedam/Delfzijl en Loppersum zijn we eveneens actief. Hier spelen de gemeentes een grote rol samen met welzijnsaorganisatie ASWA.

Contact:
Herestraat 100, Groningen
Tel.: 050-3117711
Kijk voor meer informatie op de website van Jimmy's: http://www.jimmys050.nl/

Meer informatie, zoals contactpersonen en in welke gemeente het project wordt uitgevoerd, is te vinden op de pagina Zoeken.