Own it!

Maak jouw eigen keuzes! Ben je vastgelopen in je opleiding of zit je niet lekker in je vel? Kom (weer) in beweging en ga praktisch aan de slag met vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik!
Own It Logo

Own it! Persoonlijke ontwikkeling voor jongeren.

Own it! is een traject voor jongeren die twijfelen aan hun opleidingskeuze of al gestopt zijn met school. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je beter kan bepalen wat een goede volgende stap kan zijn. Het programma is persoonlijk en praktisch en vergroot je veerkracht en je zelfvertrouwen.

 

 

Voor wie?

Own it! is voor voortijdig schoolverlaters van 17 tot 23 jaar. Ook als je nog wel ingeschreven bent maar belangstelling hebt voor dit programma omdat het niet zo lekker loopt ben je welkom! Voor jongeren uit de gemeenten Groningen, Midden Groningen en Westerkwartier is het traject kosteloos. Voor jongeren uit andere woongemeenten: overleg over de mogelijkheden met de contactpersoon van het Doorstroompunt!

 

Start

Own it! start op 16 april 2024, op dinsdag- en vrijdagochtend van 9.30 - 12.30 uur. In totaal 9 bijeenkomsten (april t/m juni).

Own it! vindt plaats in het pand van Binn'stad, Boterdiep 34 in Groningen.

Contact en aanmelden

Meld je aan voor dit traject via je coach van het Doorstroompunt, je contactpersoon op school of je coach van Werk & Participatie.

Stuur een mail naar hallo@ownityoung.com of bel 06-13883036.

Op 5 april 2024 is er van 10.00 - 11.00 uur een inloopbijeenkomst georganiseerd bij Binn'stad. Je bent van harte welkom om dan langs te komen voor meer informatie!

Own It Afbeelding