Route Rubicon

Je volgt de Opleiding Dienstverlening Breed, richting facilitair en zorg. Dit is een MBO niveau 2 opleiding. De lessen worden gegeven in een kleine klas met een vaste docent.
Rubicon

Route Rubicon - meerdere locaties

Route Rubicon start met een uitgebreide intake door het Noorderpoort en het Doorstroompunt. Dit doen we zodat we erachter kunnen komen waar je tegenaan loopt. Dit kan van alles zijn: problemen met geld, huisvesting, of het combineren van een opleiding met de zorg voor een kind. We houden rekening met je mogelijkheden en pakken belemmeringen aan, zodat je je beter op je opleiding kan concentreren. Je krijgt les in een kleine klas van maximaal 11 studenten en hebt één vaste docent. Deze lessen heb je op een vaste locatie, en je eerste stage kun je in de buurt van je leslokaal volgen. Leren en ontwikkelen gaan bij Route Rubicon hand in hand.

Als je na twee jaar je diploma hebt kun je aan het werk of verder studeren aan het MBO.

Waar?

  • Appingedam

  • Leek

  • Sappemeer

  • Stadskanaal

  • Winschoten

Aanmelden: hoe gaat dat?

Als je mee wil doen aan Route Rubicon kijkt je huidige SLB'er met jou of dit traject bij je zou kunnen passen. Vervolgens word je aangemeld voor een intake Route Rubicon op de voor jou passende locatie.

Ben je niet meer ingeschreven en boven de 18 jaar? Neem dan contact op met een doorstroomcoach uit jouw woongemeente.  De doorstroomcoach zal je ondersteunen bij het aanmelden voor een intake.

IMG 4893

Zoek hier de juiste persoon om in gesprek te gaan over Route Rubicon als je op het VO zit of niet meer op school bent ingeschreven.

Vind hier de juiste collega.