POM - Praktisch en Op Maat

Wil het reguliere MBO niet lukken? Dan kun je via POM je niveau 2 diploma Assistent Business Services halen.
VSV LOGOS 11

POM

Bij Praktisch en Op Maat krijg je (weer) de regie over je eigen leerproces.  De opleiding is een middel om je doel te behalen. Het doel bij POM is vooral om weer vat te krijgen op je draagkracht, je tempo, vertrouwen in jezelf en anderen. Bij het afronden van deze opleiding heb je ook je startkwalificatie behaald.

De opleiding die je bij ons volgt is Assistent Business Services, op niveau 2. Na deze opleiding ga je verder studeren of ga je werken. Bij het maken van deze keuze kunnen wij je  begeleiden.

Bij POM ben je 100% aanwezig, je bent op tijd en communiceert als er iets is. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor zowel het behalen van je stage-uren (meestal 2 dagen per week), als voor je schoolwerk, stageopdrachten en examens. Daarbij krijg je natuurlijk wel hulp.

Je werkt zelfstandig aan de lesstof volgens je planner. Burgerschap is de enige klassikale les per week. Daar leer je een mening te vormen, met klasgenoten in gesprek te gaan, feedback te geven op anderen en een fijne klasgenoot te zijn.

Wij bieden jou regelmaat, een rustige en veilige leeromgeving en hulp waar nodig.

  • Voor studenten van 16 tot 24 jaar

  • Meer informatie is verkrijgbaar bij Anna Burmann, agg.burmann@noorderpoort.nl - 06-25681130