Vooruit!

Eén ding is zeker: je staat niet alleen! Net als jij zijn er veel jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun zoektocht naar een passende opleiding of werk en bij het terugvinden van hun motivatie.
Sebastiaan Stam SacUohsaXmk Unsplash

Snel naar onderwerp

Vooruit! - Groningen

Vooruit! is een groepscoachingsprogramma voor voortijdig schoolverlaters, jongeren met een uitkering en jongeren die nog wel op school zitten maar niet (meer) gemotiveerd zijn voor de gekozen opleiding. We gaan ervan uit dat jongeren zelf het beste weten wat voor hen werkt en bij hen past. Om dat te ontdekken ga je in een groep op zoek naar jouw eigen oplossingen. Je leert van elkaar, door nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen. En je leert van de ervaringen van je groepsgenoten.

Onder begeleiding van twee coaches kom je samen met zo’n 8 andere jongeren een aantal middagen bij elkaar. Hierna heb je meer kijk op wie je bent, wat je kan en wat je wilt.  Als het nodig is krijg je daarna nog individuele begeleiding naar een passende opleiding of werk.

Vooruit! wordt gegeven in het pand van Binn'stad, Boterdiep 34 in Groningen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen met je naam, adres en woonplaats naar Renske van der Zee. Je krijgt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Renske van der Zee | Coördinator RMC+ en RMC trajectbegeleider

Contactgegevens

Telefoon: 06-52098539

Email: r.van.der.zee@groningen.nl

Adresgegevens

Afdeling Leerlingzaken
Kreupelstraat 1
9712 HW GRONINGEN