/ Nieuws / Onze website: goed, beter… best?
IMG 4923

Onze website: goed, beter... best?

Professionals

Regelmatig krijgen wij complimenten over de website van onze collega's. Maar we zijn er nog niet. We krijgen ook wel eens opbouwende feedback. Wat doen we daar eigenlijk mee?

Deel dit bericht

Wij vinden het prettig om te horen wat er beter kan. Als een punt vaker terugkomt, gaan we ermee aan de slag. Deze week gaven we de trajectenpagina een nieuw jasje en pasten we de zoekfunctie voor collega's aan.

Trajectenpagina

De tegels op de trajectenpagina zien er wat rustiger uit. Dat komt doordat de zoekfilters anders worden weergegeven en de filter voor de regio's beter werkt. Gebruik je geen filters? Dan zie je alle trajecten. Verder kun je de trajecten per regio filteren of zoeken welke trajecten in alle drie de Groningse regio's beschikbaar zijn. Ook collega's uit Noord- en Midden Drenthe kunnen met de filter snel vinden welke trajecten ook voor jongeren uit deze regio worden aangeboden in de provincie Groningen.

Op de tegels staan de trajecten die we aanbieden vanuit VSVvoortijdig schoolverlaten Groningen. Natuurlijk zijn er ook trajecten van andere aanbieders die passend kunnen zijn voor onze jongeren. Een compleet overzicht per regio vind je in de trajectenboeken. De nieuwe versies van de trajectenboeken voor alle vier de Doorstroomregio's in onze arbeidsmarktregio kun je zeer binnenkort downloaden onderaan de trajectenpagina.

Je collega opzoeken

Soms zoek je die ene collega... Hoe heette ze ook alweer? Je had er de vorige keer zo'n prettig contact mee.

Professionals gaven aan dat ze vaak wel weten wat de naam is van de collega die ze willen bellen. Zoeken op regio en functie is dan een vervelende omweg. Daarom kan je de collega's Leerplicht en Doorstroompunt uit de provincie Groningen nu ook op naam opzoeken. Handig toch?