2BE!

2BE! is 10-weeks traject van Sport4connect in het stationsgebouw van Delfzijl. Ben je tussen de 16 en 27 jaar en weet je het even niet? Dan is dit traject misschien iets voor jou.
RRZ 2628 2B

2BE! - Delfzijl

2BE! stimuleert talentontwikkeling door middel van workshops, sporten, coaching en groepsactiviteiten zoals drama en theater. Het doel is om je sterker te maken, waardoor je weer verder kan. Je maakt samen met de mensen van 2BE! een plan met jouw persoonlijke doelen. Na 10 weken ga je werken, naar school of iets daartussenin. Natuurlijk met ondersteuning van een maatje of professional van 2BE!

Voor wie?

Voor 2BE! kun je je sowieso aanmelden als je tussen de 16 en 23 jaar bent. Ben je net iets ouder of jonger? Overleg dan goed met je begeleider of een aanmelding zinvol is.

Startdata

Starten met dit traject kan 3 tot 4 keer per jaar. De groepen bestaan uit maximaal 12 jongeren. Dit schooljaar start er nog een groep op 10 mei.

Als je lang moet wachten is er een individueel overbruggingstraject mogelijk. Blijkt individuele coaching beter bij je te passen? Dan is dit ook een optie.